Beschrijving
Bereid de jodenhaas zoals de ossenhaas. Dit vergeten stukje vleesch heeft veel weg van de ossenhaas, lekker mals.
Een hele diamanthaas weegt ongeveer 450 gram, verrekening bij afhalen is uiteraard mogelijk.
€16.00
De diamant of jodenhaas van de koe, het meest lekkere en malse stukje vleesch uit de schouder.
3 op voorraad
Bereid de jodenhaas zoals de ossenhaas. Dit vergeten stukje vleesch heeft veel weg van de ossenhaas, lekker mals.
Een hele diamanthaas weegt ongeveer 450 gram, verrekening bij afhalen is uiteraard mogelijk.
| Gewicht | 400 kg |
|---|---|
| Bewaren | Vleesch van Plante is vacuüm verpakt en kan daardoor tot maximaal een jaar bewaard blijven mits bevroren bij een temperatuur van minstens -18C. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking. Eenmaal ontdooid kan het vleesch, mits vacuüm verpakt, 5 dagen in de koelkast bewaard blijven alvorens het te bereiden. |
| Bereiden | Vleesch van Plante komt het beste tot z’n recht wanneer je het minstens 24 uur voor bereiding in de koelkast laat ontdooien. Dit kan gewoon in de verpakking. Haal ongeveer een half uur vóór bereiding het vleesch uit de verpakking, leg op een snijplank en laat op kamer temperatuur komen. Dep eventueel droog met keukenpapier. |