Afhalen en bezorgen

Vleesch van Plante is een lokaal product en wordt als zodanig verkocht. Alleen lokaal. Elke zaterdag is de winkel open, tussen 9uur en 15uur. Of op afspraak, stuur een appje naar 06-50206002. Bestellen hoeft niet, ter plekke uitzoeken en kopen kan ook. Pinnen of contant.

Afhalen buiten openingstijden kan, er is een afhaalvriezer (maandag t/m vrijdag). Bestel online en noteer in de opmerkingen wanneer je af wilt komen halen. Super handig wanneer je toch al (regelmatig) langs rijdt voor bijvoorbeeld werk. Er staat dan op het afgesproken moment een tas met de bestelling klaar in de afhaalvriezer.

Bezorgen kan ook. Ik maak geen gebruik van koeriersdiensten, vooral om het verpakkingsmateriaal te beperken. Bij bestellingen boven de €55,- bezorg ik zelf gratis binnen de Stedendriehoek het (bevroren) vleesch aan huis, tot aan de deur. Bezorging kan op verschillende dagen in de week, maar is doorgaans op woensdagavond. Vermeld bij de bestelling duidelijk je telefoonnummer en e-mailadres, om een gunstig moment te overleggen.

Speciale verzoeken zijn natuurlijk altijd bespreekbaar, neem dan gerust contact op met Mandy 06-50206002 of via mandy@vleeschvanplante.nl.