Workshops bij Plante

Wil jij ook meer weten over wat je eet, waar het vandaan komt en wat de beste bereiding is? Of misschien wil je graag op de hoogte worden gebracht van de laatste trends op het gebied van vlees. Eventueel met bezoek aan de boerderij. Workshops bij Plante zijn altijd hands-on, interactief en gezellig!  

Meld je aan door een e-mail te sturen naar mandy@vleeschvanplante.nl of te bellen/appen naar 06-50206002. Per workshop staan het aantal (minimale/maximale) deelnemers, kosten per deelnemer en de locatie vermeld. Samen als duo of groep, maar alleen kan zeker ook.

Een groep of bedrijf? Super leuk! Let me know, dan stuur ik je een mooi voorstel op maat.   

Donderdag 8 december, 10uur tot 13uur. Kerst inspiratie workshop. €65,- pp Thuis bij Vleesch van Plante. Maximaal 7 deelnemers, nog enkele plaatsen beschikbaar.

Maak er deze kerst echt een feestje van, terwijl je zelf ook geniet. Een smakelijk en feestelijk menu verzorgen is een eitje na deze workshop. We behandelen de laatste trends op het gebied van kerst tafelen, waarbij een mooi stuk vlees uiteraard niet mag ontbreken. Je steekt je handen uit de mouwen om alvast in de stemming te komen. Inclusief lunch. 

 

Meer data en andere thema’s (waaronder winter bbq, kuilkoken en slowcooker) volgen…