Workshops bij Plante

Wil jij ook meer weten over wat je eet, waar het vandaan komt en wat de beste bereiding is? Of misschien wil je graag op de hoogte worden gebracht van de laatste trends op het gebied van vlees. Eventueel met bezoek aan de boerderij. Workshops bij Plante zijn altijd hands-on, interactief en gezellig!  

Meld je aan door een e-mail te sturen naar mandy@vleeschvanplante.nl of te bellen/appen naar 06-50206002. Per workshop staan het aantal (minimale/maximale) deelnemers, kosten per deelnemer en de locatie vermeld. Samen als duo of groep, maar alleen kan zeker ook. 

 

Dinsdag 4 oktober 10-13uBiefstuk specialist (€75,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

Tijdens deze workshop leer jij alles over biefstuk. Waar komt dit deel vandaan, wat maakt een goede biefstuk en vooral hoe maak je nu eigenlijk een echt lekkere malse biefstuk. Ga zelf aan de slag. Inclusief lunch met … tada… onder andere biefstuk! Je gaat zelfverzekerd na een leuke ochtend naar huis, met de nodige kennis om voortaan de perfecte biefstuk te serveren. 

Donderdag 6 oktober 10-13uBiefstuk specialist (€75,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

Tijdens deze workshop leer jij alles over biefstuk. Waar komt dit deel vandaan, wat maakt een goede biefstuk en vooral hoe maak je nu eigenlijk een echt lekkere malse biefstuk. Ga zelf aan de slag. Inclusief lunch met … tada… onder andere biefstuk! Je gaat zelfverzekerd na een leuke ochtend naar huis, met de nodige kennis om voortaan de perfecte biefstuk te serveren. 

Dinsdag 11 oktober 10-13uSlowcooker expert (€65,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

De slowcooker, ik ben er fan van! Net als mealprepping, van te voren voedzame maaltijden bereiden voor later. Makkelijk en vooral ook lekker. Heb jij een slowcooker maar wil je er meer uit halen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden ervan? Schrijf je dan in voor deze workshop. Ik zorg voor een lekkere low&slow lunch, maar dat betekent niet dat jij stil kunt gaan zitten. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een kruiwagen vol inspiratie en geprikkelde smaakpupillen. 

Donderdag 13 oktober 10-13uSlowcooker expert (€65,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

De slowcooker, ik ben er fan van! Net als mealprepping, van te voren voedzame maaltijden bereiden voor later. Makkelijk en vooral ook lekker. Heb jij een slowcooker maar wil je er meer uit halen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden ervan? Schrijf je dan in voor deze workshop. Ik zorg voor een lekkere low&slow lunch, maar dat betekent niet dat jij stil kunt gaan zitten. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een kruiwagen vol inspiratie en geprikkelde smaakpupillen. 

Dinsdag 18 oktober 10-13uVleesbereiding (€75,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

Vlees, het meest veelzijdige stukje voeding. In deze workshop behandelen we alleen rundvlees, simpelweg omdat er veel meer tijd nodig zou zijn om alle vleessoorten aandacht te geven. Samen onderzoeken we de diverse bereidingen en gaan we natuurlijk de keuken in om te experimenteren. Want waarom adviseer ik biefstuk op kamertemperatuur te bakken, terwijl een gehaktbal juist zo koud mogelijk de pan in moet? En wat gebeurd er met rundvlees wanneer we het op lage temperatuur langzaam garen. Ontdek dit en meer in een ontspannen huiselijke setting. Je gaat naar huis met een volle buik en een bult kennis. 

Vrijdag 21 oktober 10-13uSlowcooker expert (€65,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

De slowcooker, ik ben er fan van! Net als mealprepping, van te voren voedzame maaltijden bereiden voor later. Makkelijk en vooral ook lekker. Heb jij een slowcooker maar wil je er meer uit halen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden ervan? Schrijf je dan in voor deze workshop. Ik zorg voor een lekkere low&slow lunch, maar dat betekent niet dat jij stil kunt gaan zitten. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een kruiwagen vol inspiratie en geprikkelde smaakpupillen. 

Woensdag 26 oktober 10-13u (herfstvakantie uitje!) – Cola Can Burgers (€30,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 8- max 12 deelnemers, advies leeftijd 7 t/m 16 jaar.

DE workshop om samen met je kind(eren) of kleinkind(eren) aan deel te nemen. Lekker met je handen bezig zijn, terwijl er de nodige (niet te veel) kennis wordt opgedaan over vlees en creatief koken. Tijdens deze workshop maken we samen onze eigen Cola Can Burgers (de optie Fristi, Fanta en zelfs water Burgers zijn ook aanwezig). Inclusief lunch en gezellig spelelement. Is jouw kind of kleinkind nog niet zo enthousiast over koken, of juist op zoek naar eens een keer iets anders? Schrijf je dan nu is, want vol = vol.

Donderdag 3 november 10-13uVleesbereiding (€75,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

Vlees, het meest veelzijdige stukje voeding. In deze workshop behandelen we alleen rundvlees, simpelweg omdat er veel meer tijd nodig zou zijn om alle vleessoorten aandacht te geven. Samen onderzoeken we de diverse bereidingen en gaan we natuurlijk de keuken in om te experimenteren. Want waarom adviseer ik biefstuk op kamertemperatuur te bakken, terwijl een gehaktbal juist zo koud mogelijk de pan in moet? En wat gebeurd er met rundvlees wanneer we het op lage temperatuur langzaam garen. Ontdek dit en meer in een ontspannen huiselijke setting. Je gaat naar huis met een volle buik en een bult kennis. 

Dinsdag 8 november 10-13uBiefstuk specialist (€75,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

Tijdens deze workshop leer jij alles over biefstuk. Waar komt dit deel vandaan, wat maakt een goede biefstuk en vooral hoe maak je nu eigenlijk een echt lekkere malse biefstuk. Ga zelf aan de slag. Inclusief lunch met … tada… onder andere biefstuk! Je gaat zelfverzekerd na een leuke ochtend naar huis, met de nodige kennis om voortaan de perfecte biefstuk te serveren. 

Donderdag 10 november 10-13uBiefstuk specialist (€75,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

Tijdens deze workshop leer jij alles over biefstuk. Waar komt dit deel vandaan, wat maakt een goede biefstuk en vooral hoe maak je nu eigenlijk een echt lekkere malse biefstuk. Ga zelf aan de slag. Inclusief lunch met … tada… onder andere biefstuk! Je gaat zelfverzekerd na een leuke ochtend naar huis, met de nodige kennis om voortaan de perfecte biefstuk te serveren. 

Maandag 14 november 10-13uSlowcooker expert (€65,- pp) bij Vleesch van Plante thuis. Minimaal 4- max 7 deelnemers 

De slowcooker, ik ben er fan van! Net als mealprepping, van te voren voedzame maaltijden bereiden voor later. Makkelijk en vooral ook lekker. Heb jij een slowcooker maar wil je er meer uit halen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden ervan? Schrijf je dan in voor deze workshop. Ik zorg voor een lekkere low&slow lunch, maar dat betekent niet dat jij stil kunt gaan zitten. Aan het einde van deze workshop ga je naar huis met een kruiwagen vol inspiratie en geprikkelde smaakpupillen. 

Meer data en andere thema’s (waaronder winter bbq) volgen…