Vleesch van Plante is een lokaal product en wordt (nu nog) als zodanig verkocht. Vleesch kan afgehaald worden aan de Zutphenseweg 38 te Klarenbeek. Op zaterdag van 9 uur tot 17 uur is de winkel open en staat de bestelling voor je klaar. Online bestellen kan, maar hoeft niet. In de winkel kan ook ter plekke uitgezocht worden. Onze ezel Lisa verwelkomt je al op de oprit en de honden Sammy en Senna laten mij weten dat er iemand is. Online bestellingen afhalen bij Veeneman Groenten en Fruit op het Mercatorplein kan ook, zaterdag tussen 14-17u. 

Ik maak (nog) geen gebruik van koeriersdiensten. Bij bestellingen boven de €75,- bezorg ik zelf gratis binnen de Stedendriehoek het (bevroren) vleesch aan huis, tot aan de vriezer indien gewenst. Bezorging vindt plaats op woensdagavond tenzij anders afgesproken. Ik neem altijd nog persoonlijk contact op nadat een bestelling geplaatst is. 

Binnen de Stedendriehoek is bezorging van bestellingen <€75,- wel mogelijk, echter ben ik dan genoodzaakt €7,95 extra in rekening te brengen.

Speciale verzoeken zijn natuurlijk altijd bespreekbaar, neem dan gerust contact op met Mandy 06-50206002.